LEIDERSCHAPS COACHING VOOR BEDRIJVEN

Durf je ze wel alleen laten?

Als bedrijfsleider ben je uiteraard heel betrokken met je bedrijf maar soms ben je ook te betrokken in je bedrijf omdat je je leidinggevenden niet durft "loslaten". Gaan ze het wel alleen kunnen? Lukt het wel als ik een weekje op vakantie ben? Herken je die twijfels?

Als bedrijf is het essentieel om te blijven evolueren en om te groeien, maar dat is niet altijd even makkelijk. Veranderende bedrijven hebben nieuwe structuren, waar werknemers in nieuwe rollen en posities terechtkomen. Soms zitten die rollen als gegoten, soms hebben die mensen een duwtje in de goeie richting nodig. Klinkt vast herkenbaar.

Nood aan leiding geven op een hoger niveau

Met Beinand help ik bedrijven die beter willen inspelen op de vragen in de markt. Daarvoor heb je een stabiel en betrouwbaar team van leidinggevenden nodig. Dat kunnen mensen zijn die pas starten, die nieuw zijn of bestaande werkkrachten die doorgroeien. Niet altijd even makkelijk.

Beinand helpt

Beinand helpt je mensen om beter, efficiënter en met meer voldoening in hun job te staan in de hectische wereld waarin we vandaag leven. Dat doen we op 3 belangrijke assen: de medewerkers, het team en haar leidinggevende.

 1. Ik coach individuele medewerkers in interactieve workshops rond veerkracht en wendbaarheid van dag tot dag.
 2. Ik werk aan het team: Teamcoachings om teams binnen organisaties hechter te maken en te laten leren van elkaar.
 3. Ik werk met de leidinggevenden: Ik coach startende of ervaren eerstelijns leidinggevenden zoals ploegbazen en supervisors, maar ook operationele managers aan de start van hun carrière.
VERTREKKEN VANUIT JOUW VERWACHTINGEN

Een eigenzinnige aanpak

Ik begin altijd bij het waarom. Waarom wil je een traject als dit inschieten en wanneer heeft het echt "zin" gehad voor jou als bedrijfsleider. Ik vertrek vanuit jouw verwachtingen.

Daarnaast ben ik als de dood voor algemene saaie powerpoints. Ik werk liever op maat van je bedrijf, interactief in (en met) de groep (of het individu) en met de nodige dynamiek.

Ik ga ook niets nieuws uitvinden, want bij Beinand geloven we dat kennis en inzichten "ontspringen" uit de organisatie of het individu. Ik ga die waarheid naar boven halen.


Hupsakee

Klaar om aan de slag te gaan. Vooruit dan maar!

En wat krijg je als we weg zijn

De efficiëntie in je organisatie klimt naar een hoger niveau, hand in hand met de tevredenheid van je werknemers. Je leidinggevenden zijn een stuk zelfstandiger en er wordt vanaf nu helder gecommuniceerd met elkaar. Het slapend potentieel van je werknemers is wakkergeschud en jij… kunt als bedrijfsleider eens een dagje uitslapen, want je bedrijf is in goeie handen.

 • Roel Smets
  Vanuit haar professionele ervaring in verschillende operationele omgevingen weet Caroline de perfecte vertaalslag te maken naar een trainingspakket op maat voor onze organisatie. De progressie en gedragswijzigingen bij de deelnemers van een training van Caroline zijn “spot on” en onmiddellijk merkbaar. Deelnemers groeien in assertiviteit, operationeel ownership en leidinggevende vaardigheden per onmiddellijk.
  Roel Smets
  Site Manager @ Kuehne-Nagel
 • Christoph Verhavert
  Caroline is ons aanbevolen via een externe consultant en vanaf het begin zat het gevoel goed. Via een enthousiaste aanpak die uitermate toegespitst was op de noden van het doelpubliek, kreeg zij in geen tijd de groep mee. Haar geduld, luisterend oor en speelse invalshoek zorgde snel voor een vertrouwensband en mede hierdoor behaalde zij mooie resultaten met onze mensen. Haar gerichte feedback achteraf stelde ons ook in staat om het potentieel van de medewerkers te identificeren en optimaal te benutten.
  Christoph Verhavert
  HR Manager @ Fiege
 • Tessa Gruen
  Very enthusiastic and geniun in her efforts to support in gaining a daily workable knowledge of the material.Her personal experience & relivant education is clearly visible in each interaction.Created a fun and trusting environment in which to share allowing for the best use of the opportunity.
  Tessa Gruen
  Team Supervisor @ Kuehne+Nagel Luxemburg
 • Oana-Iulia Hurmuzescu
  Caroline managed to create a relaxed environment during the training which allowed me to feel safe in confiding more personal information. The fact that she has a very positive and friendly presence helped a lot. She is connected to the latest findings in this area which keeps the program up to date and relevant.
  Oana-Iulia Hurmuzescu
  Supervisor Operations @ Kuehne+Nagel Luxemburg
 • Nicolas Moons
  De geschikte persoon om deze soort trainingen te geven. Oprecht enthousiast, speelt goed in op opmerkingen/situaties. Maakt alles duidelijk en visueel. Het waren leervolle maar zeker ook een toffe 4 dagen :-)
  Nicolas Moons
  Teamleader Planning
 • Larissa Grando
  Yes, I definitely consider Caroline as a facilitator guiding us to look into ourselves and realize that we the potential to become the leader we are.
  Larissa Grando
  Participant