PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE WENDBAARHEID

Is Beinand wat voor jou?

In ieders carrière komt er wel eens een moment waarop je denkt "Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig". Je kijkt rond en vraagt je af of je nog wel op het juiste pad zit en of je al je talenten helemaal aan het benutten bent?

Dan kan ik je helpen. Ik werk samen met jou, aan je persoonlijke en professionele wendbaarheid. Zo krijg je terug een helder perspectief op je toekomst en een wekker om je slapend potentieel wakker te schudden.

De zoveelste "burnout coach"?

Neen, ik noem me liever geen stress & burnout coach. Noem mij gewoon een "Goesting-Coach" Ik help je uit het dal voordat stress en burnout de bovenhand nemen. Ook met loopbaanbegeleiding geef ik je terug "goesting" om aan jezelf en aan je carrière te werken. Samen gaan we je persoonlijke top bereiken.

Leiderschap coaching

Geef je leiding aan een team en wil je resultaatgericht met hen samenwerken? Met leiderschap coaching gaan we samen op zoek naar jouw authenticiteit als leidinggevende. Zo haal je het meeste uit je team en uit jezelf.

EEN HELDERE BLIK OP JEZELF

Hoe dan

"Beinand" werkt op een ontspannen en authentieke manier. Neus richting het resultaat, voetjes stevig op de grond. Met pragmatische (en wetenschappelijk bewezen) methodes beklimmen we samen de berg, op jouw tempo, met jezelf als vertrekpunt. Denk je halfweg aan opgeven? Dan trek ik je voort, want ik geef je niet op, tot we samen de top bereiken.


Wakker worden!

Ja, Ik wil de wekker zetten voor mijn slapend potentieel.

Wat krijg ik dan?

Wie ben ik, wat kan ik, waar wil ik heen en hoe moet ik dat bereiken? Het lijkt zo simpel maar veel mensen lopen heel hun leven rond zonder een antwoord op die vragen te vinden.

Na een traject van Beinand is dat voor jou verleden tijd. Ik geef je een heldere blik op jezelf, je toekomst en je capaciteiten. Je gaat weg met een plan waar je zo mee aan de slag kunt.

 • Sara D.
  Caroline heeft me héél erg goed geholpen. In eerste instantie heeft ze vooral naar mij geluisterd. Het deed enorm veel deugd om mijn frustraties te uiten. Ze gaf me tips & tricks om met de situatie om te gaan. Daarna heeft ze mij vooral heel veel inzichten gegeven door vragen te stellen. Ze heeft me ontzettend veel steun en vertrouwen gegeven die ik op dat moment héél hard nodig had. Caroline voelde aan dat de druppel gevallen was en dat mijn huidige job mij niet meer gelukkig zou maken. Ik heb uiteindelijk de stap gewaagd en ik ben op een nieuwe plek terecht gekomen waar ik me heel gelukkig voel. Ik ben blij dat Caroline me de nodige steun heeft gegeven. Dankzij haar vertrouwen in mij heb ik het aangedurfd en ben ik nu veel gelukkiger. Ik ben haar heel erg dankbaar. Ik raad het iedereen aan.
  Sara D.
 • J.L.
  Ik zat met vragen over mijn huidige job en persoonlijke ontwikkeling. Caroline heeft me op een ontspannen en toch gestructureerde manier begeleid, waarbij de verschillende sessies voor verduidelijking zorgden. Caroline graaft diep en dat zorgt voor resultaat. Voor een goede begeleiding in verband met je loopbaan, ben je hier aan het juiste adres!
  J.L.
 • Nathalie K.
  Dank je wel om me terug naar mezelf te halen, naar wat ik jaren heb weggeduwd en verscholen heb. De weg ligt nu open om mezelf en mijn toekomst verder te ontwikkelen. Om iets van mezelf op te starten, te laten groeien. Jouw enthousiasme en spirit hebben het mijne aangewakkerd.
  Nathalie K.
 • Kristel H.
  Dankzij Caroline heb ik na een lange zoektocht naar ‘de ideale job’ eindelijk gevonden. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan en enkele oefeningen werd er met de juiste begeleiding gezocht naar welke job er het beste bij mijn profiel paste. Met behulp van de juiste woorden en de professionele ervaring kwam ik er achter dat ik achter de juiste doelen moest nagaan. Ik heb hierna ook gevonden wat ik al zolang graag wilde. Bedankt voor je begeleiding.
  Kristel H.